Waar kan ik tickets van Hageland Klassiek kopen?
* Online: snel, veilig en gebruiksvriendelijk op onze website. U ontvangt uw tickets meteen na de aankoop in uw mailbox of u kan ze direct downloaden. Daarna kan u uw tickets afdrukken of opslaan.
* Bij mannenmode De Gouden Schaar, Veemarkt 6 te Tienen (enkel contante betaling).
* Aan de kassa bij de start van het concert

Waarom wordt er een administratieve kost bij de online verkoop aangerekend?
Voor de online tickets zijn we genoodzaakt om met drie verschillende webdiensten samen te werken: de webwinkel applicatie, de ticket applicatie en de betaal applicatie. We rekenen deze kosten door in een beperkte maar noodzakelijke administratieve kost bij online bestellingen. Dank voor uw begrip.

Kan ik mijn tickets teruggeven of omruilen?
Behoudens de volgende uitzonderingen, nemen we geen tickets terug of ruilen we ze niet om voor andere tickets:
• indien het concert op geen enkele manier plaats kan vinden, kan u ervoor kiezen om gedurende een door de organisatie te bepalen periode uw tickets te laten terugbetalen.
• indien een concert verplaatst wordt naar een datum waarop u niet aanwezig kan zijn, kan u ons gedurende een door de organisatie te bepalen periode de tickets terugbezorgen.


Terugbetaling van de tickets gebeurt uitsluitend op basis van het aantal tickets dat u ons terug bezorgt. Dit kan op twee manieren:
• per post naar ‘Hageland Klassiek vzw’, Veemarkt 6, 3300 Tienen. U voegt een nota toe waarop uw bankrekeningnummer vermeld staat zodat we de terugbetaling kunnen uitvoeren;
• u geeft de tickets af bij mannenmode De Gouden Schaar, Veemarkt 6 te Tienen.
Voor tickets die online werden gekocht, wordt de administratieve kost niet terugbetaald.

Zijn de plaatsen gereserveerd?
Voor elk concert geldt het principe van de vrije zitplaatsen. Enkel voor concerten met meerdere tarieven, wordt er een onderscheid gemaakt tussen de plaatsen.